background
logotype

Programok

   Szárnyaljunk!

  Sportrendezvények

 

Milyen lehet a tájra nem egy nagy utasszállító ablaka mögül lenézni, hanem szó szerint madártávlatból? Egyszerűen lenyűgöző! Semmi mást nem kell tenned, csak beülni a gépbe a pilóta mögé, és gyönyörködni a csodálatos panorámában.  A sétarepülés a Tököli reptérről indul.

 

Budapest látképe: 30 perc (18.000 )

Elsuhantok Érd és Budakeszi felett, hogy megcsodáljátok a Szabadság-hegyet, a János-hegyet, a Hármashatár-hegyet, majd egy kanyart téve a Gellért-hegy fölött repültök el, Felejthetetlen élmény lesz felülről látni a budapesti hidakat, a főváros utcáit, a kéklő Dunát.

 

Visegrád, avagy maga a csoda túra kb: 1óra 30 perc (35.000 )

Szeretnél végre valami igazán extrém és izgalmas kalandban részt venni? Érezni, ahogy zakatol benned az adrenalin? Lépd át a határaidat! Szárnyalj velünk, mert mi most a fellegekbe repítünk téged is! Egyedülálló és kivételes ajánlatunk keretében egy hétvége alatt kóstolhatsz bele a sárkányrepülésbe. E fantasztikus élményed a Tököli reptérről indul.

Földtől elrugaszkodás után elsuhantok Érd és Budakeszi felett,a visegrádi vár, a Dunakanyar csodálatosan ívelt, hatalmas zöldellő hegyekkel körülvett természeti környezetében, a Visegrádi-hegység magas sziklacsúcsától le, egészen a folyamóriás partjáig húzódik, amit természetesen körberepülünk.

 

 

 

 Apajpuszta, az állatok birodalma: 50 perc (26.000 )

Szeretnél Te is szabadon szárnyalni, mint a madár? Madártávlatból megcsodálni a tájat, repülni a magasban, érezni, ahogy az adrenalin szétárad a testedben?

Próbáld ki a motoros sárkányrepülést egy gyakorlott pilóta mögött ülve!

Gyere Apajpusztai túrára az állatok birodalmába 50 percben !

A Földtől elrugaszkodás után elsuhantok Tököl-Szigethalom-Délegyháza felett Kiskunlacháza irányába, ahol rögtön madártávlatból megcsodálhatod a bánya tavak megannyi színvilágba tükröződő vizeit. Következhet Apajpuszta az állatok birodalma, ahol olyan érzésed lesz mintha egy természet filmbe csöppentél volna. Ezután irányba veszitek Kis-Dunát és Szigethalom felől megérkeztek a reptérre megannyi élménnyel.

 

János-hegy, avagy a Libegő madártávból: 30 perc (18.000 )

Földtől elrugaszkodás után elsuhanunk Érd és Budaörs felett, máris látod távolban a János-hegyi kilátót a magasba emelkedni, miután megcsodáltad a táját, már azon veszed észre magad, hogy a  kilátón integetnek neked a turisták, egy üdvözlő kör után megcsodálhatod a Libegőt melyen eddig csak ülhettél, most meg milyen kicsi a magasból.  E csodás élmény a Tököli reptérről indul.


 

Tihany félszigeti túra ínyenceknek: 2 óra (43.000 )

Szeretnél végre valami igazán extrém és izgalmas kalandban részt venni? Érezni, ahogy zakatol benned az adrenalin? Lépd át a határaidat! Szárnyalj velünk, mert mi most a fellegekbe repítünk téged is! Egyedülálló és kivételes ajánlatunk keretében egy hétvége alatt kóstolhatsz bele a sárkányrepülésbe. E fantasztikus élményed a Tököli reptérről indul. Földtől elrugaszkodás után elsuhanunk Százhalombatta mellett majd megcsodálhatod a kőolaj-finomítót madártávból, ez után irányba vesszük a            Velencei-tavat, innen már egyenes út vezet Tihanyba. Ha elég bátor vagy és nem félsz, mehetünk végig Balaton a fölött, innen csodálhatod a vitorlásözönt a zöldellő vízen.


Ha csak repülni szeretnél egyet:

 

30 perces repülésre jogosító utalvány (18.000 )

 

50 perces repülésre jogosító utalvány (26.000 )

 

1,5ó (90perces)  repülésre jogosító utalvány (35.000 )

 

 


A programok sokszínűsége és az igények, kívánságok végett az árak is változnak. 

Vásárlás előtt mindenféleképpen lépjen kapcsolatba velem.

 

 

Repülés menete minden esetben :

 

A repülést egy rövid tájékoztatás előzi meg, melynek során a résztvevő megismerkedhet a sárkányrepülővel, és azokkal a fizikai törvényekkel, melyek befolyásolják a gép mozgását a magasban. Ezt követően elfoglalja helyét a pilóta mögötti ülésben. Felbőg a motor, és a sárkányrepülő a magasba emelkedik.

 
2020  Motoros sárkányrepülés sétarepülés sárkánnyal Tökölön  
Weboldalunk cookie-kat használ. Ezen fájlok információkat szolgáltat számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat..
Több információ Ok Elutasít